Gå direkt till innehåll
Astar i Luleå har fått grönt ljus från Skolinspektionen för sin verksamhet.
Astar i Luleå har fått grönt ljus från Skolinspektionen för sin verksamhet.

Pressmeddelande -

Grönt ljus från Skolinspektionen för Astars verksamhet i Luleå

Här är ett kvalitetskvitto från Norrbotten. Astars verksamhet i Luleå har fått grönt ljus från Skolinspektionen.
- Det visar att vi jobbar med rätt kvalitet och styrning, säger enhetschefen Fredrik Eklund.

Skolinspektionen har granskat Astars verksamhet i Luleå utifrån ett coronaperspektiv och hur man klarat av att ställa om sin undervisning och verksamhet under coronaperioden.

Och Astar i Luleå fick alla rätt. Skolinspektionen hade inget att anmärka på utan gav Astar grönt ljus i sin granskning.

- Det känns verkligen skönt. När Skolinspektionen granskar en verksamhet brukar det alltid komma någon rekommendation men nu hittade de ingenting, det var inte en enda sak som behövde åtgärdas. Det visar att vi jobbar med rätt kvalitet och rätt styrning, säger enhetschefen Fredrik Eklund. 

Ämnen

Taggar

Regioner


ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag har vi över 2 000 medarbetare och 16 000 elever/deltagare inom våra utbildningsverksamheter. 

Presskontakt

Niklas Westman

Niklas Westman

Presskontakt Informationschef 010-331 08 36

Relaterade nyheter

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.