Gå direkt till innehåll
Företaget kan bli ”Årets Digital Storyteller” på Nordic Digital PR Awards.
Företaget kan bli ”Årets Digital Storyteller” på Nordic Digital PR Awards.

Pressmeddelande -

ThorenGruppen är nominerade i Nordic Digital PR Awards

Här är ett kvalitetskvitto för ThorenGruppen AB. Företaget kan bli ”Årets Digital Storyteller” på Nordic Digital PR Awards.

- Det här inspirerar oss att fortsätta utveckla vårt arbete, säger Niklas Westman, informationschef på ThorenGruppen.

2016 vann ThorenGruppen AB pris som ”Årets Nyhetsrum”. Informationsavdelningen har fortsatt att utvecklas och vill hela tiden hitta nya vägar att nå ut med den information och de spännande berättelser som ryms inom något av utbildningsföretaget ThorenGruppens sju affärsområden.

Nu kommer ett kvitto på att arbetet uppskattas. ThorenGruppen är nämligen ett av de sex företag som är nominerat till Nordic Digital PR Awards i kategorin ”Årets Digitala Storyteller”.

- Det känns otroligt roligt att vara nominerade, speciellt med tanke på den hårda konkurrensen, säger informationschef Niklas Westman.

- Vi vill vara både transparenta och breda. Vi har verkligen ett smörgåsbord av goda historier inom ThorenGruppen som vi vill lyfta, med allt från Thoren Framtids förskolor till Astars vuxenutbildning. Vi har jobbat hårt med att hitta en paketering av informationen som hänger med i sin samtid där vi fokuserat mycket på rörligt material. Det här känns som ett bevis på att vi prickat rätt och sticker ut i ett tufft medielandskap, säger Westman.

ThorenGruppens informationsavdelning publicerar kontinuerligt nyheter och rörligt material på Mynewsdesks nyhetsrum. Nyligen sammanställde nyhetsföretaget statistik för 2018. ThorenGruppen räknades då som ”ensam Branschledare inom PR- och kommunikation” - i konkurrens med 16 andra aktörer i samma bransch.

Här är de nominerade till kategorin Digital Storyteller

AGA gas – Sverige

Boklok – Sverige

Gyldendals Akademisk - Norge

Helsingborgs Symfoniorkester och Konserthus - Sverige

Paulig Foods – Sverige

ThorenGruppen – Sverige

Ämnen

Kategorier

Regioner


ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag har vi över 1 800 medarbetare och 15 000 elever/deltagare inom våra utbildningsverksamheter. 

Presskontakt

Ivana Lipovac

Ivana Lipovac

Presskontakt Pressansvarig 010-33 10 838

Relaterat innehåll

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.