Gå direkt till innehåll
ThorenGruppen AB tecknar nytt samarbetsavtal med hockeygymnasiet och Sundsvall Hockey

Pressmeddelande -

ThorenGruppen AB tecknar nytt samarbetsavtal med hockeygymnasiet och Sundsvall Hockey

Sundsvalls Hockey och ThorenGruppen AB har tecknat ett nytt avtal för hockeygymnasiet i Sundsvall de tre kommande åren.

Sundsvall Hockey har i dagsläget 50 gymnasieelever och från och med 1 januari 2015 kommer verksamheten att successivt fasas över till utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB och Thoren Business School Sundsvall.

- Sundsvalls Hockey är en stabil och välskött förening med bra och bred bas i sin verksamhet och har liksom vi höga ambitioner. Genom det här samarbetet kommer vi erbjuda hockeyeleverna en bra utbildning i alla delar, säger Tommy Lerstrand, rektor på TBS Sundsvall.

Sundsvalls Hockeys långsiktiga målsättning är att ta steget tillbaka till allsvenskan och klubben har också ett J20- och J18-lag i Elit Norra som är direkt kopplade mot hockeygymnasiet, 46 av nuvarande 50 elever är från Sundsvalls kommun.

- Vi är väldigt glada över att vi hittat ett samarbete med ThorenGruppen och skolan här i Sundsvall de kommande åren vilket borgar för en långsiktig och seriös satsning på vårt gemensamma hockeygymnasium, säger Magnus Holmvall, klubbchef, Sundsvall Hockey.

Upplysningar och frågor:
Magnus Holmvall, klubbchef, Sundsvall Hockey 070-311 19 22
Tommy Lerstrand, rektor, Thoren Business School 070-510 22 11

Ämnen

Taggar

Regioner


ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 1 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder.

Presskontakt

Niklas Westman

Niklas Westman

Presskontakt Informationschef 010-331 08 36

Relaterat material

Relaterade nyheter