Gå direkt till innehåll
Klart att Tegs FF blir Team ThorenGruppen FF

Pressmeddelande -

Klart att Tegs FF blir Team ThorenGruppen FF

Strax innan jul tog ThorenGruppen över Tegs SK:s plats i division II-fotbollen kommande säsong. Nu är det också klart att laget skiftar klubbnamn. Team ThorenGruppen FF, benämnt Team TG FF, blir nya namnet på föreningen.

Svenska Fotbollsförbundet beslutade i onsdags att bevilja namnändringen med omedelbar verkan vilket innebär att laget kommer att spela under nya klubbnamnet i Ersbodacupen redan nästa helg.

Därmed kommer ThorenGruppen – som sedan tidigare förfogar över två innebandylag i i herrarnas allsvenska och damernas division I – utöka till att från och med 2015 bestå av två fotbollslag. Förutom Team ThorenGruppen i division II Norra Herrar kommer föreningen även att ha ett lag i division V kommande säsong under namnet Team ThorenGruppen Ungdom FF.

Ämnen

Kategorier


ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 1 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Arvidsjaur i norr till Malmö i söder.

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.