Gå direkt till innehåll
Yrkesgymnasiet i Norrköping startar upp verksamheten i dessa lokaler.
Yrkesgymnasiet i Norrköping startar upp verksamheten i dessa lokaler.

Pressmeddelande -

Centralt läge när Yrkesgymnasiet öppnar i Norrköping

I höst öppnar Yrkesgymnasiet i Norrköping. Nu är det klart att gymnasiet får en central placering – på Södra Promenaden.

ThorenGruppen har fått tillgång till 1 338 kvadratmeter stora lokaler på Södra Promenaden 60, ett centralt läge där det nu ska renoveras och byggas om inför skolstarten till hösten. 

- Det ligger väldigt centralt i Norrköping och är en bra etablering överlag. Vi har skrivit ett tioårskontrakt med Lebourne Invest AB och ska nu renovera för fem miljoner kronor. Det kommer att vara en samlad lokal så vi kommer inte ha delad verkstad och teori, utan allt finns i samma hus, säger Olivia Robertsson, fastighetschef för ThorenGruppen.

Yrkesgymnasiet i Norrköping erbjuder följande program till hösten; Bygg- och anläggningsprogrammet, Fordons- och transportprogrammet, El- och Energiprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet. 

Ämnen

Regioner


ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag har vi över 2 000 medarbetare och 16 000 elever/deltagare inom våra utbildningsverksamheter. 

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Relaterat innehåll

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.