Gå direkt till innehåll
Yrkesgymnasiet Gävle utan brister

Nyhet -

Yrkesgymnasiet Gävle utan brister

Skolinspektionens tillsyn av Yrkesgymnasiet Gävle gav grönt ljus för verksamheten.

Myndighetens granskning – en bastillsyn – visade inga brister inom områdena; undervisning/lärande, trygghet och studiero och åtgärder mot kränkande behandling samt styrning och utveckling av verksamheten.

- Skolan har gjort ett fantastiskt jobb och vi är glada och nöjda med resultatet av tillsynen, nu hoppas vi på fler liknande beslut här under våren, säger Henrik Reibom, kvalitetschef på ThorenGruppen AB.

- Skolinspektionen arbetar med avvikelserapportering och genom detta beslut har vi fått ett kvitto på att vårt arbetssätt och vår vision om lärande och lärandemiljöer fungerar mycket bra. Vi är ofantligt stolta och glada över beslutet. Med en fantastiskt engagerad personal och underbara elever så fortsätter vår resa till att bli Sveriges bästa Yrkesgymnasium, säger rektorn Linda Ström.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.