Gå direkt till innehåll
Yrkesgymnasiet Gävle hade full kontroll på kvaliteten i den riktade tillsynen

Nyhet -

Yrkesgymnasiet Gävle hade full kontroll på kvaliteten i den riktade tillsynen

Yrkesgymnasiet Gävle uppfyllde alla krav i Skolinspektionens riktade tillsyn.

Vårens besök på skolan inom området Undervisning och lärande lämnades utan anmärkningar.
- Vi känner tacksamhet och styrka i att ännu en gång fått bekräftat att vi följer de styrdokument och förordningar som finns, säger skolans rektor Linda Swedén.

Beslutet för Yrkesgymnasiet Gävle är grunden i den riktade tillsyn som SI genomförde inom området Undervisning och lärande. Det har vid den riktade tillsynen inte framkommit annat än att Yrkesgymnasiet uppfyller de lagstadgade krav myndigheten ställer.

För Linda Swedén med sina 164 elever och 16 anställda är SI-beslutet en tydlig och stark indikation på att kvalitativa arbete ligger på högsta nivå för att utbilda och utveckla eleverna till en framtid, som i de flesta fall, renderar i goda möjligheter att få en anställning efter gymnasiestudierna.

- Beslutet är ett tydligt kvitto och en härlig energiboost för hela vår engagerade personal att fortsätta arbetet med att utbilda framtidens yrkesproffs som faktiskt våra elever är, säger Swedén.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Relaterat innehåll

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.