Gå direkt till innehåll
Grönt ljus från kommunen var ett härligt besked för personalen: - Vi har blivit en förskola att räkna med igen, säger rektor Desirée van Toor.
Grönt ljus från kommunen var ett härligt besked för personalen: - Vi har blivit en förskola att räkna med igen, säger rektor Desirée van Toor.

Nyhet -

Viktigt kvalitetskvitto för Thoren Framtid i Gustavsberg

Hårt arbete och flera skopor mod, kraft och passion. Nu har Thoren Framtid i Gustavsberg åtgärdat alla brister i Värmdö kommuns regelbundna tillsyn.
- Det är verkligen glädjetårar och en jäkla revansch, säger rektorn Desirée van Toor.

Värmdö kommun har haft en regelbunden tillsyn av Thoren Framtids förskola i Gustavsberg och i samband med denna identifierat ett antal brister. De flesta bristerna åtgärdades redan i våras och den 1 september redovisades den sista åtgärden för kommunen, vilken nu fått godkänt.

- Vi har jobbat på som tusan. Jag har jobbat med min process som rektor, med medarbetarna, arbetsmiljön, kompetensen och lärandet. Vi har jobbat med så många bitar och verkligen fått se oss själva i spegeln och jobba med våra utvecklingsområden, säger Desirée van Toor.
- Nyckeln är att vi krokat arm och jobbat med hjärtat allihop. Vi hade heller inte kunnat göra detta utan huvudmannen där Victoria, Håkan och Kvalitet alla varit inblandade och gett oss möjligheten att våga växa.

När beskedet kom att Thoren Framtid fått grönt ljus av Värmdö kommun fällde Desirée flera glädjetårar.

- Jag gråter glädjetårar snart varje dag. Jag vet ju hur mycket pedagogerna har slitit och jag hade inte varit här som rektor om jag inte haft teamet på förskolan. Vi har blivit en förskola att räkna med igen!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Relaterat innehåll

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.