Gå direkt till innehåll
TBS Västerås får högsta betyg av skolinspektionen

Nyhet -

TBS Västerås får högsta betyg av skolinspektionen

Skolinspektionen knackade på dörren den 26 mars i år och gick därifrån med ett leende. I fredags kom det officiella beslutet efter bastillsynen och TBS Västerås uppfyller alla ställda krav.
Rektor Catarina Altblom är självklart väldigt nöjd med beslutet.
– Det är jätteroligt och glädjande att vår skola går utan anmärkningar efter skolinspektionens besök. Vi jobbar alltid hårt för att eleverna ska få en så bra skola som möjligt och det är inspirerande när vårt arbete ger resultat. Vi kommer att fortsätta göra vårt främsta för att hela tiden utvecklas.
Skolinspektionens elevenkät för årskurs två visar att TBS-eleverna i Västerås på frågeområdet trygghet skattar sig högre än samtliga medverkande skolenheter i enkätomgången.
– Trygghet är enormt viktigt för att eleverna ska kunna lära sig på bästa sätt och det värmer att de känner sig hemma hos oss, säger Catarina Altblom.
TBS Västerås kan nu stolt ställa sig bland TBS Umeå, TBS Örebro och de andra TBS-skolorna som fått ett felfritt betyg utav skolinspektionen.

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Relaterat innehåll

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.