Gå direkt till innehåll
Victoria Svensson och Viktoria Hassel ska gemensamt styra Thoren Framtid-skutan framåt.
Victoria Svensson och Viktoria Hassel ska gemensamt styra Thoren Framtid-skutan framåt.

Nyhet -

Svensson & Hassel ny ledarduo i Thoren Framtid: "Tror verkligen vi kan göra skillnad"

Victoria & Viktoria eller Svensson & Hassel – där har ni Thoren Framtids nya ledarduo. Victoria Svensson blir övergripande verksamhetschef för för- och grundskolan och Viktoria Hassel blir TF biträdande verksamhetschef på 60 procent för förskolan.

Den tidigare verksamhetschefen för förskolan Åke Isaksson har lämnat Thoren Framtid och nu är det alltså klart att det blir firma Victoria Svensson och Viktoria Hassel som styr skutan vidare. Thoren Framtid har totalt fem förskolor och 14 grundskolor, från Kiruna i norr till Hässleholm i söder.

- Viktoria kommer ju från jobbet som rektor på förskolan och med hennes kompetens och erfarenhet så hoppas vi kunna utveckla förskola och grundskola som helhet på ett bättre sätt. Vi vill få våra koncept att gifta sig med varandra redan från start, säger Victoria Svensson som tidigare varit verksamhetschef för grundskolan och nu alltså blir övergripande chef för både förskola och grundskola.

Viktoria Hassel blir TF verksamhetschef för förskolan på 60 procent och är resterande tid fortsatt rektor för förskolan i Falkenberg.

- Jag är Hassels chef och ytterst ansvarig för för- och grundskolan. Hassel gör verksamhetsbesök på förskolorna, genomför medarbetarsamtal och är lönesättande för rektorerna inom förskolan med två undantag, förklarar Victoria Svensson.

Viktoria Hassel om det nya upplägget:

- Det känns jättespännande och roligt. Vi vill få in Framtidstänket hela vägen och få det ännu tydligare att Framtidsresan börjar redan i förskolan. Där tror jag vi kan vara unika mot andra aktörer.

Victoria Svensson avslutar:

- Vi ser det här som lustfyllt. Vi vill att barn och elever ska ha roligt ihop och det känns kul att kliva på Framtidsresan ihop med Hassel, vi tror verkligen på att vi kan göra skillnad. 

Ämnen

Taggar

Regioner

Presskontakt

Tomas Ruuth

Tomas Ruuth

Mediakommunikatör 070-310 53 55

Relaterade nyheter