Gå direkt till innehåll
Thoren Business School i Jönköping är inne på sitt andra verksamhetsår och har nu godkänts i en granskning av Skolinspektionen.
Thoren Business School i Jönköping är inne på sitt andra verksamhetsår och har nu godkänts i en granskning av Skolinspektionen.

Nyhet -

Kvalitetskvitto för TBS Jönköping - godkänns på samtliga områden av Skolinspektionen

Hösten 2020 slog Thoren Business School upp portarna i riksbankens gamla lokaler i Jönköping. Drygt ett år senare ger Skolinspektionens tillsyn skolan ett kvalitetskvitto. Verksamheten får nämligen grönt ljus vid samtliga områden.

Trots ett milt sagt tufft första verksamhetsår där eleverna till stora delar på grund av covid-19 fått bedriva sin undervisning hemifrån så levererade TBS Jönköping i granskningen.

Myndigheten hade inga anmärkningar inom dessa områden; Undervisning och lärande, extra anpassningar och särskilt stöd, trygghet, studiero och åtgärder mot kränkande behandling, grundläggande förutsättningar för skolenheten samt styrning och utveckling av verksamheten.

- Vilket härligt glädjebesked, Vi har arbetat hårt i alla avseenden under vårt första skolår och trots tuffa förutsättningar visar det här att vi är på rätt väg. Nu kan vi fortsätta att utveckla och driva skolan vidare och bli etablerade i Jönköping, säger rektorn Jolanta Eriksson.

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Elin Olsson

Elin Olsson

Presskontakt Kommunikationsansvarig 070-612 55 61

Relaterat innehåll

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 200 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.