Gå direkt till innehåll
Astar - Sveriges bästa arbetsplats bland utbildningsföretag

Nyhet -

Astar - Sveriges bästa arbetsplats bland utbildningsföretag

Astar är Sveriges bästa arbetsplats bland utbildningsföretagen.

Under den stora galakvällen på Cirkus placerade sig företaget på en 12:e plats i kategorin stora organisationer.

- Jag är så stolt över utnämningen och det vi åstadkommit tillsammans, säger affärsområdeschefen Katharina Sjögren-Edström.

När den årliga galan över Sveriges bästa arbetsplatser, A Great Place to Work, för 14:e året i rad premierade de bästa företagen kunde Astar stolt noteras som det bästa utbildningsföretaget att arbeta på. Inte sedan 2009 har ett utbildningsföretag placerat sig bättre i kategorin bland stora organisationer med över 250 anställda.

Under sommaren 2013 förvärvades JB Kompetens av det familjeägda utvecklingsföretaget ThorenGruppen AB och har sedan dess blivit en enorm framgångssaga.

- Sedan vi bytte varumärke för två år sedan har vi gått från att vara ett företag med tveksam företagskultur och dålig ekonomi till ett lönsamt företag med en stolta och värderingsstyrda medarbetare, säger Katharina Sjögren-Edström.

Astars vision är att bli det ledande utvecklingsföretaget som tänder stjärnor genom att attrahera och utveckla Sveriges kommande yrkestalanger och placeringen på Cirkus i Stockholm visar att företaget är på rätt väg.

- I en föränderlig miljö har Astar lyckats nå framgång genom att se medarbetarna och skapa trivsel och delaktighet med stort fokus på ansvarstagande. Det finns en stark stolthet för företaget och medarbetarna och de har kul tillsammans, säger Maria Grudén, vd, Great Place to Work Sverige.

Frågor besvaras av Astars affärsområdeschef: Katharina Sjögren-Edström, 070-3441402

Ämnen

Taggar

Presskontakt

Ivana Lipovac

Ivana Lipovac

Presskontakt HR och kommunikation 010-33 10 838

Relaterade nyheter

Mod, Kraft och Passion

ThorenGruppen AB är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag med stort samhällsengagemang. Företaget grundades 1999 och har expanderat varje år. Idag är vi över 2 000 medarbetare och driver bland annat gymnasieskolor, grundskolor och vuxenutbildning från Kiruna i norr till Malmö i söder.