Följ ThorenGruppen

Yrkesgymnasiet Malmö säkrat i Skolinspektionens riktade tillsyn

Nyhet   •   Maj 09, 2019 15:14 CEST

Yrkesgymnasiet Malmö kan nu också stämpla in sin verksamhet som kvalitetssäkrad.

Skolinspektionens riktade tillsyn visar att skolan uppfyller de krav inom det område som granskats.
- Det betyder mycket för vår enhet och för hela vårt fantastiska arbetslag som varje dag sliter hårt för att ge våra elever den bästa utbildningen, säger Nadja Metovski, rektor på skolan.

Beslutet för Yrkesgymnasiet är grunden i den riktade tillsyn som SI genomförde inom området Undervisning och lärande och omfattade undervisning i svenska som andraspråk, modersmålsundervisning och studiehandledning på modersmål.
Det har vid den riktade tillsynen inte framkommit annat än att Yrkesgymnasiet uppfyller de lagstadgade krav myndigheten ställer.

För Nadja Metovski med sina drygt 200 elever och 18 anställda är SI-beslutet en energi-boost och viktig signal på skolans kvalitet.
- Vi arbetar hårt och intensivt varje dag för att leverera den kvalitet som våra elever utan undantag har rätt till och den här typen av beslut blir ju liksom yttersta beviset på att vi arbetar på rätt sätt, säger Metovski.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.